Videó ajánló

Székhely:

8984 Gombosszeg,
Petőfi u. 1.

Levelezési cím:

8932 Pókaszepetk,
Zala u. 9.

Adószám:

18967339-1-20

Bankszámla:

Zala Takarékszövetkezet

74000236-10018761

Telefon:

+36 30 5205 968

e-mail:

gocsejta@gmail.com

web:

www.gocsejta.hu

Gyümölcsészháló

„Gyümölcsészháló” civilekkel


A Göcsej Természetvédelmi Alapítvány vezetésével 2015. március 15-én elindult az a 13 hónapos projekt, amelynek célja egy erős, 6 dunántúli megyére (Baranya, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala) kiterjedő gyümölcsész hálózat létrehozása. A 15 civil szervezet együttműködésével induló hálózatépítés olyan egymásra épülő közös tevékenységeken keresztül valósul meg, mint pl. gyümölcsészeti oktató és ismeretterjesztő anyagok létrehozása, bemutató gyümölcsösök tervezése és létesítése, a gyümölcsészetet széles körben megismertető vándorkiállítás anyagának összeállítása.


A hatékony hálózati munkától a benne tevékenykedő civil szervezetek gazdasági és szervezeti megerősödését, társadalmi aktivitásának és elismertségének növekedését, erőforrásaik fejlesztését és tudatos hasznosítását várjuk.


Az alkalmazkodó gyümölcsészet társadalmi jelentőségét többek között az adja, hogy hátrányos helyzetű térségekben megoldást kínál a megélhetésre, a helyben végezhető értelmes munkára és a fenntartható gazdálkodásra. Szemléletében központi szerepe van ember és természet elválaszthatatlan egységének és harmonikus együttműködésének.A program a Norvég Civil Támogatási Alap közepes méretű projekt támogatásával valósul meg, építve azokra a sikeres gyümölcsész projektre, melyek szintén az NCTA támogatásának köszönhetően jöhettek létre.

Kiemelt támogatóink

Támogassa alapítványunkat!

 

Gyümölcsész Hírmondó 4-5. szám

A facebookon is jelen vagyunk :)

| + - | RTL - LTR